AI žena roku 2025: Víc než jen pěkná tvář
Po úspěšné premiéře soutěže Miss AI v roce 2024, kterou ovládla Kenza Layli z Maroka, přichází změny. Letos se soutěž přejmenovala na AI žena roku a kromě...
Reklama
Po úspěšné premiéře soutěže Miss AI v roce 2024, kterou ovládla Kenza Layli z Maroka, přichází změny. Letos se soutěž přejmenovala na AI žena roku a kromě...
Pomalý internet nemusí být vždy vinou poskytovatele. Často stačí pár jednoduchých úprav v domácnosti - a rychlost se může zvýšit klidně desetkrát. Nízká...
Tiskárny, skenery a hromady papírů už dávno nejsou potřeba. Dnes stačí mobilní telefon – ať už máte iPhone nebo Android, PDF dokument podepíšete během minuty....
Půl století po posledním lidském kroku na Měsíci se znovu rozjíždí globální soutěž o lunární prvenství. Tentokrát se jedná o soupeření mezi Spojenými státy...
Krátká videa mění způsob, jak konzumujeme obsah. TikTok sází na návykové algoritmy, YouTube Shorts těží z propojení s celou platformou. Který z těchto obrů vás...
Apple představil iPhone 17 s 6,3" Super Retina XDR displejem s ProMotion, inovativní kamerou Center Stage, 48Mpx „Fusion“ fotoaparáty a čipem...
Na první pohled jednoduchá barevná kostka, která se vejde do dlaně. Přesto v sobě skrývá miliardy možností, výzvu pro mozek i nekončící zábavu. Rubikova kostka...
Když jsem po letech s Androidem přešel na iPhone 16 Pro, čekal jsem jiný design a trochu jiný systém. Místo toho jsem ale objevil funkce, které jsem vůbec...