Sloní žrádlo: retro pomazánka, která se vrací v lepší formě
Sloní žrádlo – recept, který zní trochu bláznivě, ale znají ho snad všichni, kdo zažili devadesátky. Tahle ikonická pomazánka se teď vrací na stůl v nové,...
Reklama
Sloní žrádlo – recept, který zní trochu bláznivě, ale znají ho snad všichni, kdo zažili devadesátky. Tahle ikonická pomazánka se teď vrací na stůl v nové,...
Dřív se číšník v Česku živil hlavně z dýšek.Ty dokázaly dorovnat i polovinu výplaty. Jenže s nástupem platebních terminálů o ně obsluha často přichází – peníze...
Trasa z Jablonce nad Jizerou do Harrachova patří mezi nejhezčí úseky Greenway Jizera. Vede převážně po silnici, ale nabízí nádherné výhledy, klidná údolí...
Utopenci jsou klasika, která chutná nejlépe s časem. Jenže právě ten může být jejich největším nepřítelem, pokud nejsou správně uskladnění. Existuje několik...
Nová finská studie zkoumala, jak se v těle chová kyselina eikosapentaenová (EPA), klíčová složka omega-3 mastných kyselin. Závěr je překvapivý: prospěšné...
Čínská platforma Temu si během dvou let podmanila Evropu. Nabízí trička za pár korun, elektroniku levnější než z Polska a dopravu zdarma až ke dveřím. Jenže...
Tenhle recept dokazuje, že i klasika se dá udělat líp. Kuřecí řízky v jogurtové česnekové marinádě jsou nečekaně křehké, voňavé a lehké. Jogurt maso zjemní,...
Stačí jediná ztracená drobnost a pohodový den v přírodě se promění v nervy. Malý kevlarový naviják SMALL působí nenápadně, ale dokáže ušetřit spoustu starostí....