Vídeňský štrúdl, který porazí i Sacher: tajemství křehkého těsta bez rozmáčení
Tento vídeňský štrúdl si získá každého. Díky vrstvě z tvarohu, vajíček a vanilkového pudingu zůstane těsto krásně křehké a nerozmočí se ani po vychladnutí....
Reklama
Tento vídeňský štrúdl si získá každého. Díky vrstvě z tvarohu, vajíček a vanilkového pudingu zůstane těsto krásně křehké a nerozmočí se ani po vychladnutí....
Žebra, co se musí rvát z kosti? Na to zapomeňte. Tohle je úplně jiný příběh – pomalu pečená, šťavnatá a obalená v domácí BBQ omáčce, která chutná jako...
Dobrý nápad, dobrý hrnek a během našeho testování jsme nic zvlášť špatného neobjevili. Přesto se objevují názory, že po delším používání má své mouchy. Pokud...
Slavné americké Mac and Cheese zná snad každý. Jenže tahle česká verze jde na to jinak – s poctivým sýrem, menším množstvím tuku a chutí, která vás vrátí...
Na Ještědu se rozjela děla a chrlí první sníh, v Rokytnici nad Jizerou prodlužují sjezdovku a Špindlerův Mlýn dokončuje obří most přes Labe. I když je venku...
Sloní žrádlo – recept, který zní trochu bláznivě, ale znají ho snad všichni, kdo zažili devadesátky. Tahle ikonická pomazánka se teď vrací na stůl v nové,...
Dřív se číšník v Česku živil hlavně z dýšek.Ty dokázaly dorovnat i polovinu výplaty. Jenže s nástupem platebních terminálů o ně obsluha často přichází – peníze...
Trasa z Jablonce nad Jizerou do Harrachova patří mezi nejhezčí úseky Greenway Jizera. Vede převážně po silnici, ale nabízí nádherné výhledy, klidná údolí...