Život z pasivního příjmu? Sen, který se může změnit v noční můru
Finanční svoboda bývá vykreslována jako životní meta: žádná práce, dostatek peněz a nekonečné volno. Jenže realita mnoha rentiérů ukazuje jiný obrázek. Spolu...
Reklama
Finanční svoboda bývá vykreslována jako životní meta: žádná práce, dostatek peněz a nekonečné volno. Jenže realita mnoha rentiérů ukazuje jiný obrázek. Spolu...
Minimalismus v outdoorovém vybavení sice vypadá hezky, ale často se míjí s realitou. Když potřebujete rychle připnout bundu, uložit karimatku nebo sáhnout po...
Nenápadný vetřelec, který se ukrývá v mozku miliard lidí, dokáže měnit způsob, jakým přemýšlíme, rozhodujeme i reagujeme. Parazit Toxoplasma gondii, známý...
Na karabiny jsem nikdy nebyl velký expert, většinou jsem je bral jako drobnost, co se hodí na batoh. Teprve když jsem začal používat PETZL OXAN SCREW-LOCK,...
Nové studie z časopisu Brain Medicine odhalují šokující souvislost mezi ultrazpracovanými potravinami a stavem lidské psychiky. Mikroplasty, které se skrývají...
Průzkum mezi pražskými školáky odhalil znepokojivý trend – více než polovina trpí psychickými problémy kvůli sociálním sítím a krátkým videím. Nejvíce jsou...
Sýrovka je klasika, která nikdy nezklame. Tahle verze ale povyšuje obyčejnou pomazánku na úplně jinou úroveň – mísí několik druhů sýra, trochu česneku a pár...
Svíčková na smetaně není jen jídlo, ale vzpomínka na domov a poctivou českou kuchyni.Původní recept přitom vznikl v době, kdy nebylo samozřejmostí mít citron,...