10 iOS vychytávek, které mě jako Android uživatele doslova šokovaly
Když jsem po letech s Androidem přešel na iPhone 16 Pro, čekal jsem jiný design a trochu jiný systém. Místo toho jsem ale objevil funkce, které jsem vůbec...
Reklama
Když jsem po letech s Androidem přešel na iPhone 16 Pro, čekal jsem jiný design a trochu jiný systém. Místo toho jsem ale objevil funkce, které jsem vůbec...
Mnoho motoristů i motorkářů si upravuje své vozidlo nebo výstroj tak, aby jim co nejvíc vyhovovala. Jenže právě v těchto malých detailech se často skrývají...
Vztahy nejsou jednoduché. A právě proto se čím dál víc mužů obrací k alternativě, která slibuje porozumění bez výčitek – k umělé inteligenci. Jak se z hraní...
Mapy.cz se v posledních měsících výrazně posunuly dopředu a přidaly několik funkcí, které ocení cestovatelé, turisté i lidé hledající praktické informace. Od...
iPhone 16 Pro nabízí výkonný fotoaparát, ale skutečné kouzlo se děje až při úpravě snímků. Aplikace Fotky v iOS skrývá překvapivě silné nástroje, které ti...
DJI Neo je důkazem, že malý dron může nabídnout velkou porci funkcí i obrazu. Vážící pouhých 135 gramů, ale schopný natáčet stabilizované 4K video, poslouchat...
V Česku je Waze milovaná navigace, za hranicemi však může přinést pořádně drahou pokutu. Některé státy považují funkci hlášení radarů za stejný prohřešek, jako...
Vypadá to jako trik z TikToku, ale funguje to spolehlivě i v praxi : pomocí chytrého telefonu a úprav v nastavení lze snadno odhalit klíšťata na srsti i kůži...